Avoinna tänään tiistaina

klo 8.00 – 19.00

Katso Sippolan apteekin päivän aukiolotiedot alta

Tornionmäen apteekki

Avoinna normaalisti

ma – pe
8 – 19
la
9 – 15
su
suljettu

Poikkeukset aukiolossa

pääsiäinen 29.3.
suljettu
pääsiäinen 1.4.
suljettu
vappu 1.5.
suljettu

Sippolan apteekki

Avoinna normaalisti

ma - pe9:30 - 17

Avoinna poikkeuksellisesti

pääsiäinen 29.3.-1.4.suljettu
vappu 1.5.suljettu
helatorstai 9.5.suljettu

Sippolan apteekki

Palvelut

Sippolan apteekki on pieni ja ketterä maaseutuapteekki, joka palvelee kiireettä ja asiakkaita kuunnellen. Lääke- sekä muuta tuotevalikoimaa muokataan jatkuvasti paikallisen tarpeen mukaan. Jos toivomaasi tuotetta ei ole suoraan hyllyssä, tilaamme sen sinulle erikseen. Sippolan apteekki muutti keväällä 2023 uusiin tiloihin osoitteeseen Neuvolantie 1. Uusien tilojen myötä palveluvalinta on laajempi ja lääkkeet sekä muut tuotteet kosmetiikasta lemmikkien hyvinvointiin on paremmin esillä.

Sippolan apteekki tarjoaa annosjakelupalvelua. Tiesithän, että yksityisetkin asiakkaat voivat tilata lääkkeensä 2 viikon valmiisiin annosjakelurulliin pakattuina. Kysy lisätietoja apteekista tai tutustu annosjakeluun ANJA:n omilla sivuilla.

Hyvän Mielen tarjoukset ovat voimassa myös Sippolan apteekissa. Voit liittyä Hyvän Mielen etuasiakkaaksi apteekissa tai netissä.

Meillä on yhteistyösopimus Inkeroisten tehtaiden ja Killinallin työpaikkakassojen kanssa.

Otamme vastaan kotitalouksilta vanhentuneita tai käyttämättä jääneitä lääkkeitä ja elohopeakuumemittareita. Apteekin eteisessä sijaitsee palautuspiste, jossa on palautusmahdollisuus muille lääkkeille sekä neuloille/ruiskuille. Palauta elohopeaa sisältävät kuumemittarit, sytostaattilääkkeet ja jodipitoiset valmisteet henkilökunnalle. Kymenlaakson jätteen sivulta voit tarkistaa ohjeet palautettavien lääkkeiden oikeaan käsittelyyn. Ravintolisät, perusvoiteet, kosmetiikka ja lääkkeiden kartonkiset ulkopakkaukset eivät ole lääkejätettä, vaan ne voi hävittää kotitalousjätteen mukana. Luonto kiittää, kun palautat tarpeettomat lääkkeet ongelmajätteenä hävitettäväksi!

Sippolan apteekissa on myös kyläläisiä ja kesäasukkaita palveleva kirjanvaihtopiste. Pisteelle voit tuoda ylimääräisiä kirjoja ja ottaa mukaan luettavaa. Käy tarkistamassa tarjonta, vaikka muuta asiaa apteekkiin ei olisikaan.

Aukioloajat

Palvelemme ma–pe klo 9.30–17

Yhteystiedot

Sippolan apteekki
Neuvolantie 1
46710 SIPPOLA

puh. (05) 366 6627
sippolan.kouvola@apteekit.net

Näkymä Sippolan apteekin sisätilasta
Sippolan apteekin valoisat tilat osoitteessa Neuvolantie 1
Sippolan apteekin odotustilassa on tarjolla keinutuoli
Jos et heti pääse palveltavaksi, istu kiikkustuoliin odottelemaan