Avoinna tänään maanantaina

klo 8.00 – 18.00

Katso Sippolan apteekin päivän aukiolotiedot alta

Tornionmäen apteekki

Avoinna normaalisti

ma – pe
8 – 18
la
9 – 15
su
suljettu

Poikkeukset aukiolossa

juhannusaatto 21.6.
suljettu
juhannuspäivä 22.6.
suljettu

Sippolan apteekki

Avoinna normaalisti

ma - pe9:30 - 17

Avoinna poikkeuksellisesti

juhannusaatto 21.6.suljettu

Palvelut

Reseptilääkkeiden toimitus

Reseptilääkkeen toimituksen yhteydessä farmaseutti tarkastaa useita asioita, mm. lääkkeen Kela-korvattavuuden, oikean annostuksen ja käytössäsi olevien lääkkeiden yhteisvaikutukset. Saat myös opastusta lääkkeiden oikeaan ja turvalliseen käyttöön. Reseptintoimituksen yhteydessä voit kysyä myös itsehoitolääkeistä ja muistakin apteekin tuotteista, farmaseutti neuvoo sinua mielellään oikean tuotteen valinnassa.

Itsehoitoneuvonta

Apteekissa voit saada ohjeita ja neuvoja pikkuvaivoihin koulutetulta terveydenhuollon ammattilaiselta eli farmaseutilta tai proviisorilta. Neuvonta on maksutonta, eikä ajanvarausta tarvita. Farmaseutit opastavat sinua oikean itsehoitolääkkkeen tai muun hoitotuotteen valinnassa. Jos vaivasi ei sovellu itsehoitoon, ohjaamme sinut lääkäriin. Muistathan, että itsehoitolääkkeilläkin on haittavaikutuksia, eivätkä ne sovi kaikille.

Drive in -palvelupiste

Meillä voit hoitaa apteekkiasiasi myös autosta käsin.

 

Drive in -luukun kautta voit hoitaa kaikki asiat reseptilääkeostosta sopivan vitamiinin valintaan. Luukku on avoinna apteekin aukioloaikoina. Siellä voit asioida auton lisäksi kävellen, esim. lemmikin kanssa. Ajoreitti drive in -luukulle on sama kuin Hesburgerin autokaistalle, ja se on opastettu S-marketin parkkipaikan Karjalankadun puoleisesta päästä.

 

Muista varoa muuta liikennettä, kun asioit luukulla!

Reseptien uusinta

Reseptin uusintapyynnön lähettäminen apteekin kautta sopii tilanteisiin, joissa ei tarvita lääkärissä käyntiä. Apteekin kautta voidaan lähettää uusintapyyntö omalle terveysasemalle. Pyynnön lähetys on maksullinen palvelu. Voit lähettää uusintapyynnön myös Omakannan kautta tai olla yhteydessä omalle terveysasemallesi.

ANJA eli koneellinen annosjakelu

Koneellisessa annosjakelussa säännöllisessä käytössä olevat lääkkeet jaetaan kahden viikon jaksoissa annospusseihin. Annosjakelu helpottaa erityisesti iäkkäitä selviytymään päivittäisestä lääkehoidosta ja se sopii myös henkilöille, joilla on monia läkkeeitä käytössään. Palvelu lisää lääkitysturvallisuutta ja parantaa lääkehoidon onnistumista.

Lisätietoja maksullisesta annosjakelupalvelusta voit kysyä annosjakelusta vastaavilta farmaseuteilta. Annosjakelulääkkeille voidaan sopia myös toimitus suoraan kotiin Tornionmäen lähialueella.

Lisätietoja annosjakelusta löydät  ANJA:n omilta sivuilta.

Lääkejätteet

Otamme vastaan kotitalouksilta vanhentuneita tai käyttämättä jääneitä lääkkeitä ja elohopeakuumemittareita. Apteekin sisäänkäynnin vieressä sijaitsee palautuspiste, jossa on palautusmahdollisuus lääkkeille sekä neuloille/ruiskuille. Palauta elohopeaa sisältävät kuumemittarit, sytostaattilääkkeet ja jodipitoiset valmisteet henkilökunnalle. Kymenlaakson jätteen sivulta voit tarkistaa ohjeet palautettavien lääkkeiden oikeaan käsittelyyn. Ravintolisät, perusvoiteet, kosmetiikka ja lääkkeiden kartonkiset ulkopakkaukset eivät ole lääkejätettä, vaan ne voi hävittää kotitalousjätteen mukana. Luonto kiittää, kun palautat tarpeettomat lääkkeet ongelmajätteenä hävitettäväksi!

Hyvän mielen etuasiakkuus

Olemme Hyvän mielen apteekki. Kun liityt etuasiakkaaksemme, saat kotiisi asiakaslehtemme. Jos toivot, voimme myös lähettää uutiskirjeitä tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Etuasiakkaaksi liittymisen yhteydessä saat alennuskupongin, joka oikeuttaa 20 % alennukseen yhdestä normaalihintaisesta ei-lääkkeellisestä tuotteesta.  Kysy lisää henkilökunnalta!