Ihonhoito

AtopikKotimainen Atopik on ihonhoitosarja herkälle iholle. Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

Atopikin vaikuttavia aineita esiintyy iholla myös luontaisesti, mikä tekee Atopik-tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille.

Tuotesarjan kotisivut »

Herkän ihon hoitosarja. Tutkitusti ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen perustuva ihonhoitosarja, jonka kaikki tuotteet ovat hypoallergeenisia ja kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa testattuja. Sarja sisältää erikoishoitotuotteet mm. erittäin herkälle, atooppiselle, punoittavalle sekä psoriaattiselle iholle.

Tuotesarjan kotisivut »

 

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoimassa on sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen,kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

Tuotesarjan kotisivut »

 

CeraVe-tuotteet on kehitetty yhteistyössä dermatologien kanssa. Ne sisältävät kolmea välttämätöntä keramidia, jotka vahvistavat ihon läpäisyestettä. Tuotteet ovat hajusteettomia.

Tuotesarjan kotisivut »

 

Favora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki Favora tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallisia, eikä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita ole käytetty. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista. Valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.

Tuotesarjan kotisivut »

 

 

Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan kotisivut »

 

lw_logo_70k.jpgvalk.

Vastuuntuntoista dermatologista ihonhoitoa. Louis Widmer on sveitsiläinen lääketehdas, joka on yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehittänyt korkealuokkaiset ihonhoito- ja auringonsuojatuotteet. Miltei kaikkia tuotteita on saatavana sekä hajustettuina että hajusteettomina.

Tuotesarjan kotisivut »