Ihonhoito

logo_avene_2016_carre_0

 

Avène

Herkän ihon hoitosarja. Tutkitusti ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen perustuva ihonhoitosarja, jonka kaikki tuotteet ovat hypoallergeenisia ja kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa testattuja. Sarja sisältää erikoishoitotuotteet mm. erittäin herkälle, atooppiselle, punoittavalle sekä psoriaattiselle iholle.
Tuotesarjan kotisivut »

 

lw_logo_70k.jpgvalk.

Louis Widmer

Vastuuntuntoista dermatologista ihonhoitoa. Louis Widmer on sveitsiläinen lääketehdas, joka on yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehittänyt korkealuokkaiset ihonhoito- ja auringonsuojatuotteet. Miltei kaikkia tuotteita on saatavana sekä hajustettuina että hajusteettomina.

Tuotesarjan kotisivut »

 

AcoACO

AcoRuotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoimassa on sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen,kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Ihonhoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty juuri omalle ihotyypille. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihontuotteita.

Tuotesarjan kotisivut »

FavoraFavora

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki Favora tuotteiden raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallisia, eikä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita ole käytetty. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista. Valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.

Tuotesarjan kotisivut »

Sebamed

Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan kotisivut »

Eucerin

Eucerin on yksi maailman johtavista dermokosmetiikan tuotemerkeistä. Eucerinin lääketieteellisesti merkittäviä tuotteita on suositeltu ja myyty apteekeissa jo yli 100 vuoden ajan. Henkilökohtainen neuvonta on tärkeä osa Eucerinin filosofiaa. Tänä päivänä Eucerin-tuotesarja tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja kaikkiin ihon ongelmiin – ihon kuivuudesta aurinkoallergiaan ja ihon ikääntymisen aiheuttamiin ongelmiin.

Tuotesarjan kotisivut »

Tuotesarjan kotisivut (englanniksi) »